Ausztrál Nagydíj - Abbeynek hívja az új autót Vettel

Melbourne |

<p>Négy nappal a melbourne-i szezonrajt előtt bejelentette új autójának becenevét Sebastian Vettel, a Forma-1 világbajnoki címvédője.</p>

"Abbeynek fogom hívni, miért is ne?" - mondta a Red Bull csapat sztárpilótája az Ausztrál Nagydíj helyszínén. "Először +Mindenki felesége+ lett volna a neve, de az új, lépcsős orr nem valami szexi, ezért inkább az Abbey mellett döntöttem."
Az F1 elmúlt két idényét megnyerő német versenyző általában sikamlós elnevezéseket választ autóinak: az osztrák istállónál töltött első évében, 2009-ben "Kate" és "Kate's dirty little sister" (Kate piszkos kishúga) névre hallgatott a két versenygép, majd 2010-ben "Luscious Liz" (buja Liz) és "Randy Mandy" (kéjenc Mandy) volánja mögött szerezte meg első vb-címét. Tavaly "Kinky Kylie" (romlott Kylie) lett a nyerő, ezt a kocsit utóbb megkapta ajándékba Dietrich Mateschitz csapattulajdonostól.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?