Alpesi vk - Vlhová nyert ismét szlalomban, Shiffrin harmadik

Petra Vlhová

A szlovák Petra Vlhova sorozatban második alkalommal győzte le az amerikai Mikaela Shiffrint műlesiklásban a női alpesi sízők világkupa-sorozatában.

A szlovák versenyző másfél hete Zágrábban nyert közel egy év után először újra az amerikai sztár ellen, aki azt megelőzően 2019. január 8-án Flachauban szorult Vlhova mögé. Az osztrák pálya minden bizonnyal nem tartozik Shiffrin kedvenc lejtői közé, ugyanis kedden este ismét ott kapott ki, ráadásul ezúttal nem csupán első számú riválisa, hanem a szenzációs második futamot produkáló svéd Anna-Swenn Larsson is megelőzte és a harmadik helyre szorult

A svéd nagyon közel volt ahhoz, hogy az óriás-műlesiklás szlovák olimpiai bajnokát is megtréfálja, a második menetben ugyanis 67 századmásodperccel gyorsabb volt nála, Vlhova azonban egy tizedet megőrzött előnyéből vele szemben.
    Eredmények, női műlesiklás:
    ---------------------------
1. Petra Vlhova (szlovák) 1:53.65 perc (1. futam: 53.32 másodperc/2. futam: 1:00.33 perc)
2. Anna Swenn-Larsson (svéd) 1:53.75 (54.09/59.66)
3. Mikaela Shiffrin (amerikai) 1:54.08  (53.92/1:00.16)
    A szakági vk állása 5 verseny után: 1. Shiffrin 440 pont, 2. Vlhova 360, Swenn-Larsson 235
    Az összetett vk állása 16 verseny után (még 24 van hátra): 1. Mikaela Shiffrin (amerikai) 886 pont, 2. Petra Vlhova (szlovák) 613, 3. Federica Brignone (olasz) 565

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?