Alonso, Hamilton és Massa az időmérő első körében elbukott

Szepang |

<p>A vb-éllovas spanyol Fernando Alonso, és a szintén a Ferrarit erősítő brazil Felipe Massa, illetve a McLaren 2008-as világbajnoka, a brit Lewis Hamilton sem jutott be a Forma-1-es Malajziai Nagydíj szombati időmérőedzésének második körébe, Szepangban.</p>

A tréning kezdetére eleredt az eső pálya felett, de az első percekben még csak szemerkélt, ám mire a Ferrari és a McLaren versenyzőit kiküldte a pályára már nagyon vizes volt az aszfalt, így nem volt esélyük bekerülni a legjobb 17 közé.

A vasárnapi nagydíjon Alonso így a 19., Hamilton a 20., Massa pedig a 21. helyről indulhat. A McLarent erősítő címvédő, a szintén brit Jenson Button ugyan megfelelő időt ért el az első szakaszban, de később kicsúszott, kocsija pedig a kavicságyban ragadt, ezért ő sem körözhet a második szakaszban, ami a 17. rajthelyet jelenti a számára.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?