A szövetség zöld utat adott a Slovannak

slovan hoki

A Szlovák Jégkorong-szövetség végrehajtó bizottsága zöld utat adott a Slovan Bratislava csapatának, azonban még a Ligatanácsnak is rá kell bólintani a fővárosiak licenckérelmére ahhoz, hogy ismét a Tipsport Ligában szerepelhessenek.
 

A Slovan vezetősége a csütörtöki tárgyaláson bemutatta a kötelező iratokat a Szlovák Jégkorongszövetség végrehajtó bizottságának arról, hogy mind a 67 korábbi játékosuknak kifizették a tartozásukat. Marek Čiliak, Dávid Buc, Tomáš Hrnka és Patrik Lamper egyben kérték a teljes összeget, és végül közvetlenül az augusztus elsejei határidő lejárta előtt sikerült az ő tartozásaikat is kiegyenlíteni. Ezzel teljesítették az utolsó feltételt is – a pozsonyi önkormányzattal szembeni tartozásukat, az Ondrej Nepela Jégcsarnok bérléséért már korábban megfizették – ahhoz, hogy megkapják a licencüket. A Tipsport Ligában szereplő klubok már korábban rábólintottak arra, hogy a Slovan a bajnokságban szerepeljen. 
„A végrehajtó bizottság az elmúlt napokban végig kapcsolatban volt a Slovan vezetőségével, akik bemutatták a szükséges iratokat arról, hogy minden játékosukkal és stábtagukkal rendezték a tartozásukat. Az utolsó négy játékos közül kettő jelezte, hogy megérkezett a számlájára a kért összeg, ketten még nem igazolták vissza ezt, de természetes, hogy a banki átutalás eltart egy ideig. Így a Szlovák Jégkorongszövetség végrehajtó bizottsága jóváhagyta a Slovan licenckérelmét. A kérelmet továbbítottuk a Ligatanácsnak, amely még ellenőrzi a papírokat, és amennyiben mindent rendben talál, kiadják a licencet” – mondta Miroslav Valíček, a végrehajtó bizottság főtitkára. 
A Ligatanács az elkövetkező napokban feldolgozza a kérelmet. A licencek kiadására augusztus 15-ig van ideje. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?