A szerdahelyi juniorok klubtörténelmi sikere

szerdahelyi junior birkózok

Somorján zajlott a junior szabadfogású birkózóliga zárófordulója, melyen nyolc klub képviselői küzdöttek a bajnoki címért, érmekért. Az előző két forduló eredményeinek összesítése után a rendezvényre éllovasként érkezett a dunaszerdahelyi birkózóklub alakulata. 
 

„A fiúk remekeltek, nem engedték ki a kezükből a nagy lehetőséget. Két elsőséggel, négy dobogós helyezéssel további értékes pontokkal gyarapították gyűjteményüket. A két nagy riválisunk, a Nyitra és a Kassa kollektívája nem tudta ledolgozni hátrányát. Egyébként kilencvennyolc ponttal szereztünk elsőséget, tizennégy ponttal előztük meg a zoboraljai gárdát, tizenöttel a kassaikat. A mieink közül a somorjai megmérettetésen az 55 kilós súlycsoportban Samuel Bučko, a 60 kg-osok mezőnyében pedig Csörgő Tamás végzett az élen. Klubtörténelmi sikert produkáltunk, ugyanis negyvenkilenc éves fennállásunk során első ízben sikerült juniorjainknak csapatbajnoki címet kiharcolniuk. Nemcsak a srácok, de edzőik, nevezetesen id. Gaál Attila, Vajas József és Hakszer Tibor is dícséretet érdeme” – ecsetelte büszkén lapunknak kimagasló sikerüket Hakszer Roland, a dunaszerdahelyi birkózóklub elnöke.
A bajnokcsapat tagjai: Bučko Samuel, Csörgő Tamás, Bazsó Marek, Gaál András, Szakács Dominik, Csörgő László, Gányovics Balázs, Botló Dominik. Versenytények a Hírkosárban. ⋌
 

Érdekes

JUNIOROK SZABADFOGÁSÚ ORSZÁGOS CSAPATBAJNOKSÁGA

Végeredmény: 1. ZK Dunajská Streda 98 pont, 2. AC Nitra 84, 3. ZK 1904 Košice 83, 4. Lokomotíva Rimavská Sobota 59, 5. Baník Prievidza 51, 6. Dunajplavba Bratislava 48, Corgoň Nitra 47, 8. Bánovce nad Bebravou. 35. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?