A súlyos sérülést okozó Szarka Ákos: „Bocsássanak meg!”

<p>Hős lehetett volna, de egyetlen rossz mozdulattal talán egész szezonra elvágta magát. Szarka Ákos, a DAC csatára Senicán az első félidőben két gólt szerzett, szünet után azonban hátulról durván odalépett Tomáš Kóňának, aki szárkapocscsont-törést és szalagszakadást szenvedett. Szarkát kiállították, s vélhetően hosszú eltiltás vár rá. A 23 éves dunaszerdahelyi játékossal két nappal a történtek után beszélgettünk.</p>

Két nap eltelt azóta, hogy súlyos sérülést okozott Tomáš Kóňának. Hogy érzi magát most?Nem túl jól. Mindig ez jár a fejemben. Megváltoztatni sajnos már nem tudom, ami történt, de folyton erre gondolok. A hozzám közel álló emberek segítenek, de ez most nagyon nehéz. Senkinek nem kívánom, amit mi ketten Kóňával ezekben a napokban átéltünk. Azt remélem, hogy Tomáš mielőbb felépül. Mire emlékszik a kérdéses szabálytalanságból?Minden megmaradt. Sok ilyen párbaj van a fociban, csak hát ez csúnyán végződött, Kóňának eltört a lába. Ezért is emlegetik most brutális faultként. Pedig a játékban több ilyen szabálytalanság van, amikor senkinek nem törik el a lába. Csak hát Kóňa nagyon súlyosan megsérült...  A teljes interjút az Új Szó keddi kiadásában olvashatják.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?