A Sampdoriából erősített a DAC

Lorenco Simic

A Sampdoria csapatából igazolt horvát védőt a DAC. Lorenco Simic a szezon végéig kölcsönbe érkezik Dunaszerdahelyre, átigazolási opcióval.
 

Az U19-ben, és az U21-es horvát válogatottban is megfordult 195 centis védő a Hajduk Split neveltje, ott is mutatkozott be a felnőttek között. 2015 tavaszán a Hoverla Ungvárnál szerepelt kölcsönben, 2017 januárja óta a Sampdoria futballistája. 2017 őszét a Serie B későbbi első helyezettjénél, az Empolinál töltötte kölcsönben, a következő esztendőre az élvonalbeli SPAL vitte őt el vendégjátékra. A Serie A-ban 14 alkalommal lépett pályára, 1 gólt lőtt. A Serie B-ben 15 meccs/3 gól a mutatója. Múlt ősszel a horvát HNK Rijekánál szerepelt kölcsönjátékosként.

„Lorenco taktikailag fejlett, technikás védő. Előnyei közé tartozik a fejjátéka és a hátulról történő támadásépítési készsége is. A remek fizikai adottságainak köszönhetően képes ötvözni a futballminőséget az agresszív védekezéssel. Bízunk benne, hogy a Serie A-ból hozott tapasztalatával a fiatal kollektívánk példaképévé tud válni. Boldogok vagyunk, amiért Lorenco a mi projektünk mellett döntött, és várjuk a sikeres együttműködést”– jelentette ki Jan Van Daele, a DAC sportigazgatója.

(dac1904.sk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?