A Leverkusen nem ragaszkodik Ballackhoz

Berlin |

<p>Késznek mutatkoznak tárgyalni Michael Ballack idő előtti távozásáról a német labdarúgó-bajnokságban hatodik helyezett Bayer Leverkusennél.</p>

"Szerződése június 30-ig szól, de ha hamarabb el akar menni, nyilvánvalóan beszélhetünk róla" - mondta a Focus című magazinnak Wolfgang Holzha:user, a klub első számú vezetője.
A korábbi német válogatott középpályás a közelmúltban kijelentette ugyan, hogy szerződése lejártáig marad, mert "tartozik ezzel a szurkolóknak", bizonyos jelek mégis arra utalnak, hogy a New York Red Bulls esetleg már korábban vinné őt.
Holzha:user éppen ezért ki is zárta annak lehetőségét, hogy búcsúmeccset szervezzenek a 35 éves futballistának, mint mondta, más csapatban még folytatni szeretné pályafutását.
A korábban többek között a Bayern Münchenben és a Chelsea-ben is megfordult játékos a téli szünet után még nem játszott, s vádlisérülése miatt egy-két hétig még biztosan nem is fog pályára lépni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?