Sport

A fiatalokon 
a hangsúly Gútán

Gúta | Sereghajtóként kezdi a tavaszi szezont a gútaiak férfi-kézilabdacsapata az I. liga A csoportjában, amely ma 18 órakor a Cífer otthonában lép pályára.
Lencsés Zoltán

2019. február 16. 17:54

Illusztrációs felvétel (Képarchívum)

„Távozott két átlövőnk, mindketten kulcsjátékosok voltak – Bandri Dániel Németországban, Jaroslav Petráš pedig Stupaván folytatja pályafutását. Két rendkívül gólerős játékosról van szó, az ő hiányukat a csapat biztosan meg fogja érezni, ugyanakkor több tehetséges fiatal játékossal vágunk neki a tavaszi szezonnak, akikben száz százalékig megbízunk – árulta el Gőgh Péter edző. – Mindenképpen szeretnénk erősíteni, jelenleg két-három játékos átigazolásán dolgozunk, hiszen a fiataloknak szükségük van olyan tapasztalt egyéniségekre, akikre támaszkodhatnak. A vágsellyei Šátek, valamint egy román játékos is a kívánságlistánkon szerepel.ˮ A gútaiak ma az utolsó előtti helyen álló Cífer otthonában próbálják meg kiharcolni a győzelmet a 13. forduló mérkőzésén, és egy esetleges diadallal elmozdulnának az utolsó helyről. „Nehéz dolgunk lesz, de egy verhető ellenféllel állunk szembenˮ – tette hozzá Gőgh Péter.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Alig szavazott a magyar 

Elhunyt Baló György

Ha a közönség neveletlen

TB Dunaszerdahely: Idegenben nyertek kiesési rangadót a felsőpatonyiak

Kevéssé ismert tények a spermiumról

Területi viták, nemzeti érvek, nagyhatalmi döntések 1919-ben

Legfrissebb galériák
Olvasta már?