A DAC feljutott az élvonalba

Dubnica |

<p>Fodrek góljával a DAC 1:0-ra nyert Dubnicán a II. labdarúgóliga 29. fordulójának tegnapi pótolt mérkőzésén, így már három körrel a befejezés előtt bebiztosította bajnoki címét.</p>

A sárga-kék együttes előnye 9 pont a második helyezett Podbrezovával szemben, de mivel az egymás elleni meccsek a dunaszerdahelyiek mellett szólnak (1:1, 1:0, 0:0), eldőlt az elsőség sorsa.

Kiegyenlített csatát hozott az első játékrész, a szünet után viszont nagyobb sebességre kapcsoltak a vendégek. Gašparík átadása után Hošek egyedül tört kapura, ám kihagyta a ziccert. Nem sokkal később Fodrek bombázott centikkel fölé. A 62. percben megszületett a DAC-győztes találata: Fodrek 18 méteres szabadrúgásból kipókhálózta a felső sarkot. A vendégek ezután taktikus játékkal megőrizték előnyüket. A már bajnok Radványi-legénység szombaton Liptószentmiklóson lép pályára. (sz. z.) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?