2018 vesztesei a sportban: Lopetegui és Karius

karius

Nem mindenkinek alakult elképzelései szerint a 2018-as sportév. Loris Karius vagy Julen Lopetegui sem így tervezte…

Loris Karius

A Liverpool német kapus május 26-án reggel úgy ébredt fel, hogy aznap akár BL-győztes lehet, de a „bármi történhet” végül nem egészen úgy sült el, ahogy képzelte. Karius két óriási hibát követett el a Real ellen, és bár később azzal védekezett, hogy agyrázkódása lehetett, azóta a Besiktasban sem remekel.

lope

Julen Lopetegui

Sikertörténet lehetett volna, bohózat lett. A spanyol futballválogatott szövetségi kapitányáról közvetlenül a vb előtt kiderült, hogy aláírt a Real Madridhoz, ezért még a nyitómeccs előtt menesztették a nemzeti csapattól… A Realban sem bírta sokáig, az El Clásicón elszenvedett 5:1-es vereség után onnan is repült.

José Mourinho

Manchesterben megkopott a Special One varázsa. A United 26 éve nem kezdte ilyen rosszul az angol futballbajnokságot (az első három meccsen kétszer kikapott), és Mourinho hiába idézte Hegelt, és hiába bizonygatta, hogy jó edző, decemberben kirúgták. A kispadra Ole Gunnar Solskjaer ült le, a csapat pedig feltámadni látszik.

A Spartak Trnava

A bajnoki címvédő a vesztesek között? A drukkerek talán meglincselnek érte, de úgy látjuk, a Spartak idén sokat vesztett. Bár 45 hosszú év után idén újra bajnokok lettek, a naptári év végére azonban kiderült, távozik a tulajdonos és pénzcsap Vladimír Poór, elmegy az edző és a sportigazgató is. Nehéz lesz innen felállni.

A Slovan hokicsapata

Több éve csak szenved a Slovan a KHL-ben. Idén soha nem látott mélyrepülést produkált zsinórban elszenvedett 13 vereségével és újabbnál újabb negatív hazai nézőcsúcsaival (jelenleg 4870 néző a minimum). Nem véletlenül csiripelik a verebek, hogy jövőre visszatér a csapat a Tipsport Ligába.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?