Régió

Párkányiak figyelmébe: tesztelési pontok utcák szerint

Párkány | Internetes oldalán tette közzé szerdán a Párkányi Városi Hivatal, hogy szombaton és vasárnap ki és hol teszteltetheti le magát a Duna-parti településen.
Buchlovics Péter

2020. október 29. 07:30

országos tesztelés
- TASR/AP-felvétel

A város internetes oldalán tette közzé szerdán, hogy a lakosság pontosan melyik szűrési ponton ponton abszolválhatja a koronavírustesztet a hétvégén, utcák szerinti lebontásban. A tesztelésre szombaton és vasárnap kerül sor, reggel hét órától este tíz óráig. Az utolsó tesztelést este fél tízkor végzik el. Ebédszünetben, azaz délelőtt fél tizenkettőtől délután egyig illetve vacsoraszünetben, azaz este fél hattól hétig a tesztelés korlátozott lesz vagy szünetelni fog.

Az utcák szerinti felosztás:

244-es számú tesztelési pont – Kultúrház, Tűzoltó utca 25. :

Akácfa utca, Barót utca, Bocskai sor, Bruntál utca, Duna utca, Tűzoltó utca, Fő utca, Jávorfa utca, Jesenský utca – páratlan számok 11-71,75-83, 117, 139  és a páros számok 14-től 64-ig, Garamkövesdi út, Kaszárnya utca, Komenský utca, Templom utca, Szabadság tér (párkányi állandó lakhellyel, de további címmel nem rendelkező lakosok is - helyrajzi szám 3348), Szent Imre tér, Nánai út, Diófa utca, Orgona utca, Vámház köz, Régiposta utca, Vadas utca, Sobieski utca, Széchenyi utca, Gyári út, Szent István utca – régi rész (1 – 17 és 2, 6,  10, 12, 14), Bem József utca.

 

245-ös számú tesztelési pont – városi sportcsarnok I., Sport utca 5.

Ady utca, Balassi utca, Jesenský utca (76,78,80,82 – Papagáj lakótelep), Kossuth utca, Rövid utca, Béke utca, az egész Petőfi utca, Sport utca, Piac utca, Zrínyi Miklós utca, Szent István utca (18 - 44 és  48 páros számok), Szent István utca (19 – 33 páratlan számok), Husz János utca, Vajanský utca, Vörösmarty utca – családi házak, Kertész utca.  

 

246-os számú tesztelési pont – városi sportcsarnok II., Sport utca 5.

Alsó utca, Szövetkezeti Sor, Gesztenye utca ( 1,3,5 -  Papagáj lakótelep), Gesztenye utca (2 - 10 kínai fal), Jesenský utca (66, 68, 70, 72, 74), Jesenský utca 87-es szám – a rendelőintézet szolgálati lakása, Hársfa utca, Rózsa utca, Szent István utca (35-75 páratlan számok).

 

247-es számú tesztelési pont – Szabadidőközpont, Rákóczi utca 82.

Az egész Bartók utca, Újtemető utca, Majormenti utca, az egész Smetana utca, Svatopluk utca, Űrhajós utca, Bél Mátyás utca, Bérespart – csak a családi házak, Vasútállomás: Dubcsek utca, Téglagyári út, Janko Kráľ utca, Sládkovič utca – párkányi rész, Vasúti sor.

 

248-as számú tesztelési pont – Teraszok II-es lakótelep tornaterem, Rákóczi utca 82.

Jesenský utca – csak a 73-as szám, Kilátó utca, Nárcisz utca, Új utca, az egész Štefánik utca, az egész Rákóczi Ferenc utca, Vörösmarty utca – csak a 2,4,6 – os ház, Bérespart csak a 27-es és 29-es lakóház.

A városi hivatal mindenkit arra kér, hogy a tesztelésre hozza magával a személyi igazolványát, továbbá figyeljék a városháza internetes oldalát és a helyi média tájékoztatóit is.

További részletek ide kattintva.

Támogassa az ujszo.com -ot

Úgy vagyunk az újságírással, mint a hivatásos zenészek: fellépünk naponta a „kőszínházban", elegáns ruhában a hűséges, bérletes közönségünk előtt, vagyis eljuttatjuk a postaládákba, árushelyekre nyomtatott napilapként a fizetős Új Szót. És mondhatjuk azt, hogy kiállunk a mélyen tisztelt publikum elé a korzón is, kicsit könnyedebben szórakoztatjuk, elgondolkodtatjuk a közönséget, érzelmeket kiváltva az erre járó tömegből. Ez az előadás pontosan olyan szenvedélyes, mint a kőszínházi fellépés, ugyanúgy sok munkával jár, mégis ingyenes. Ha tetszett, hálásan fogadjuk adományát, amit a jelképes hegedűtokba helyezhet. Eddigi felajánlásait is szívből köszönjük az új hangszerekhez, a zenekar bővítéséhez, a repertoár kiszélesítéséhez: az ujszo.com naprakész működtetéséhez.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
rejtő

Itt nyugtalankodott csendesen – Rejtő Jenőről

csemadok

GALÉRIA: Vasárnap tartották a Csemadok országos emlékműsorát

test

Mit tegyünk, ha elkapjuk az omikront?

dddd

Elhunyt Mokány Csaba színész, rendező

utasszállító illusztráció

Tizenegy órát töltött egy potyautas egy repülőgép futóműaknájában

ddd

Squid Game-univerzumot tervez a Netflix

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.