Régió

Nem jutott messzire a bélyi betörő

Bély | Rablás és betörés bűntettének elkövetésével gyanúsítanak egy 18 éves férfit a tőketerebesi járásból. A férfi Bélyben rabolhatott ki egy családi házat, amelynek lakóját, egy nőt, súlyosan bántalmazta – tájékoztatott szerdán Lenka Ivanová, a Kassai Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.
TASR

2018. december 5. 18:16

- Rendőrségi felvétel

A férfi a gyanú szerint vasárnap este (12. 2.) átugrotta egy családi ház kerítését, majd betörte az egyik ajtót, és bement a házba.

„A konyhában megtámadta a ház 68 éves lakóját, többször bántalmazta, ollóval fenyegette, pénzt és aranyat követelve. Ezután a földön fekvő nőt magára hagyta, átkutatta a ház fiókjait, a nő pénztárcájából 105 eurót eltulajdonított, majd megszökött. A sértett az orvosi szakvélemény szerint súlyos sérüléseket szenvedett"

– mondta Ivanová.

A rendőrség rendőrségi kutya bevetésével néhány órán belül elkapta a tettest, akit aztán fogdába helyezett. Az ügyet, amelyben betörés, rablás és súlyos testi sértés bűntette forog fenn, a kerületi nyomozó vette át.

„A nyomozó kezdeményezte a büntetőeljárást a gyanúsított ellen. Ha beigazolódik a férfi bűnössége, akár tíztől tizenöt évig terjedő szabadságvesztés is sújthatja" – zárta a szóvivő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ma kezdődik Pavol Rusko újabb bírósági pere

Ligetfalui lövöldözés: Öngyilkosságot követhetett el az elkövető

Leesett egy lány a pozsonyi Sznf híd kilátójáról

Heves esőzésre figyelmeztetnek a meteorológusok

Öt évet kapott a volt polgármester

VIDEÓ: Így viselkedik a méz a súlytalanságban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?