Régió

Meggyilkolta nagyanyját a 18 éves lány

Zsolna | Különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosság miatt indítottak eljárást a 18 éves, zsolnai Lucia ellen. A lány tegnap reggel 8 óra körül megölte a 80 éves nagyanyját az egyik zsolnai lakótelepen.
ÚJ SZÓ-ÖSSZEFOGLALÓ

2017. május 28. 13:22

A tinédzser többször is megszúrta az idős asszonyt, aki a helyszínen életét vesztette. A lányt őrizetbe vették, elmarasztaló ítélet esetén akár életfogytiglant is kaphat.
 
Közvetlenül az idős asszony meggyilkolása előtt halt meg a lány 40 éves apja a lakásuk előtt, az utcán. Ebben az ügyben is emberölés gyanújával indult eljárás, az eset körülményeit vizsgálják. 
 
A čas.sk portál informnációi szerint a tragédiát egy családi veszekedés előzte meg. A lakásban a 80 éves asszony a fiával és az unokáival élt együtt. A szemtanúk szerint a veszekedést követően a férfi, a 40 éves Jozef kiugrott az ablakon, és a helyszínen életét vesztette. A férfi az ötödikről vetette magát a mélybe.
 
Az egyik szemtanú állítása szerint a 18 éves lány apja holtteste mellett azt kiabálta, hogy megöli a nagyanyját, majd elővette a kulcsait és felszaladt a lakásba. A rendőrök állítólag ekkor már a helyszínen voltak. 
 
A mentők fél órán keresztül próbálták újraéleszteni a megkéselt asszonyt, de nem jártak sikerrel.
 
A čas.sk információi szerint a rendőrök fellépését a belügyminisztériumi felügyelőség vizsgálja. (TASR, čas.sk)
Önnek ajánljuk

Elmaradnak a budapesti fizetések a prágaiaktól és a pozsonyiaktól

Pert nyert az állam a Pentával szemben

Az EL soha nem érhet véget

Forróság lesz a hétvégén

Tragikus baleset: leesett a tetőről és szörnyethalt egy férfi Nagymihályban

VIDEÓ: turistákat üldöz egy dühös elefánt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?