Régió

Közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartanak szerdán Nagyszombat megyében

Nagyszombat | Közlekedésbiztonsági ellenőrzést tart a rendőrség szerdán (április 24.) Nagyszombat megye összes járásában.
TASR

2019. április 24. 08:00

A közlekedési szabályok, a sebességkorlátozás betartását fogják fokozottan ellenőrizni a rendőrök, valamint azt, hogy a sofőrök nem fogyasztottak-e alkoholt, és betartják-e a mobiltelefonok használatára vonatkozó tilalmat. Az ellenőrzés a kerékpárosokra és a gyalogosokra is kiterjed. A vasúti kereszteződéseken áthaladó forgalmat is fokozottan ellenőrzik – közölte Martina Kredatusová, a Nagyszombati Kerületi Rendőr-főkapitányság szóvivője.

„Javasoljuk a sofőröknek, hogy tartsák be a közlekedési szabályokat, vezessenek óvatosan és figyeljenek a biciklisekre és a gyalogosokra. A kerékpárosok és a gyalogosok figyelmét pedig felhívjuk, hogy rájuk ugyanúgy vonatkoznak a közlekedési szabályok. Ráadásul nagy veszélynek vannak kitéve az utakon, ezért is fognak rájuk külön odafigyelni a járőrök” – tette hozzá a szóvivő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A magyarok többsége krónikus beteg

A Woodstock 50 dosszié

A Dunába ugrott és eltűnt egy férfi Pozsonyban

VIDEÓ: Így sírta el magát Theresa May, miközben bejelentette lemondását

Lesik a vízállást a kiskertek tulajdonosai

Zeman László halálára

Legfrissebb galériák
Olvasta már?