Régió

Eltűnt egy férfi, magával vitte a kislányát is

Drétoma | A trencséni rendőrség a lakosság segítségét kéri a 33 éves Pavol Minárech és kétéves kislánya, Natália Minárechová megtalálásában. A kislányt a bíróság az édesanyjának ítélte, Pavol egy látogatás alkalmából azonban eltűnt a gyermekkel.
TASR

2015. december 29. 20:59

A Pavol drétomai (Drietoma, Trencséni járás) illetőségű, míg a gyermek édesanyjával Rozsnyón élt. A bírósági ítélet értelmében az apa csak kéthetente láthatta Natáliát. Pavol december 4-én magához vette a kislányt, elindult vele Drétomára, de azóta ismeretlen helyen tartózkodik.

A férfi nem hajlandó felvenni a kapcsolatot a gyermek édesanyjával, miközben nem ismert a jelenlegi tartózkodási helye - olvasható a rendőrség közleményében.

Pavol Kudlička rendőrszóvivő a sajtónak elmondta, hogy körözést adtak ki az apa ellen.

A hatóságok arra kérik a lakosságot, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Pavol hollétét illetően, az jelentse az ingyenes 158-as telefonszámon, vagy bármelyik rendőrőrsön.
 
 
[[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"213968","attributes":{"alt":"A képen a kétéves Natália Minárechová","author":"A képen kétéves Natália Minárechová","class":"media-image","height":"360","style":"width: 480px; height: 360px;","title":"","typeof":"foaf:Image","width":"480"}}]]
Önnek ajánljuk

Több ezres leépítés a kassai U.S. Steelben

A filozófia kiszólt hozzám

Köpni-nyelni nem tudunk a Macskák előzetesétől

Remegéseiről is beszélt Merkel a nyári sajtóértekezletén

Megbírságoltak egy turistát Olaszországban, mert függőágyat feszített ki két fa közé

Visszatért a Föld légkörébe és megsemmisült Kína űrlaboratóriuma

Legfrissebb galériák
Olvasta már?