Elhunyt Nagy Gábor pszichiáter

Nagy Gábor pszichiáter
Jóka |

Negyvenöt éves korában elhunyt dr. Nagy Gábor pszichiáter. Búcsúztatása február 24-én 13 órakor lesz a jókai katolikus templomban, temetése 13:45-kor kezdődik a jókai temetőben.

Február 21-én, negyvenöt évesen elhunyt dr. Nagy Gábor pszichiáter. 1977-ben született, Jókán nőtt fel szülei harmadik gyermekeként. A galántai magyar tannyelvű gimnáziumban érettségizett 1995-ben. Mivel nem vették fel a gyógyszerész szakra, egy évig a galántai kórház sürgősségi osztályán dolgozott ápolóként. Akkor született meg benne a döntés, hogy orvos lesz. 2003-ban vette át diplomáját a pozsonyi Komenský Egyetemen, majd öt évig České Budějovicén élt és praktizált pszichiáterként. 2008-ban Český Krumlovban magánrendelőt nyitott. 2016-ban visszatért szülőföldjére és a galántai kórházban lett főorvos. 2017-ben nyitotta meg magánrendelőjét Dunaszerdahelyen, ahol haláláig dolgozott. 2018-tól törvényszéki szakértő is volt. A gimnáziumi évei alatt a jókai katolikus ifjúsági közösség Csillagfény című folyóiratát szerkesztette barátaival, Kiss Róbert atyával és Molnári Mariannal. Szeretett kirándulni és fotózni.

„Elment egy kivételes ember, akit barátomnak nevezhettem. A pszichiáter, aki a szó szoros értelmében megmentette az életem. Mesélt, tanított, törődött és sosem kért semmit cserébe. Kiállt mellettem, amikor más nem tette. Egy rendkívüli, páratlan barátot, rendhagyó, emberséges, gondoskodó szakembert, orvost veszítettem, veszítettünk el”

– emlékezett meg róla Fábián László a közösségi oldalán.

Nagy Gábor búcsúztatása február 24-én 13 órakor kezdődik a jókai katolikus templomban, temetése a szertartás után, 13:45-kor lesz a jókai temetőben.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?