Panoráma

Miről ír a szerdai Új Szó?

A kulturális tárcának nem tetszik a kisebbségi kulturális alap ötlete, azt javasolja, hogy a kormány utasítsa el a Híd törvénymódosítását, amelyet meglepetésre első olvasatban a smeres parlamenti képviselők is megszavazták. Részletek a szerdai Új Szóban, ahol arról is írunk, milyen feladatokat kap az az 50 szlovákiai rendőr, akiket a magyar–szerb határra küldtek.
Klein Melinda

2015. október 20. 19:03

A Régió rovat, ahogy minden szerdán, bővített terjedelemben és színes olvasni valókkal jelenik meg. Ezen a héten például Serafína Ostrihoňová aranyosmaróti polgármester csúfos bukásáról írt cikket Vrabec Mária. A földművelésügyi tárca megkongatta a vészharangot: a minisztérium szerint az állattenyésztőknek szánt rendkívüli állami támogatást az idei év végéig ki kell fizetni, mivel az erre elkülönített pénzösszeg a 2015-ös állami költségvetés része. Ha ez nem sikerül, hatalmas károkra kell számítani. Részletek a Gazdaság rovatban. Kilencedik alkalommal rendezik meg az Inakosť filmfesztivált, vagyis a melegekről szóló filmek pozsonyi szemléjét, amely felett idén Andrej Kiska köztársasági elnök vállalt védnökséget. A fesztivállal bővebben a Kultúra rovatban foglalkozunk.
 
A sportrovatból megismerhetik olvasóink a vízi szlalomos Marcel Potočnýt, aki magyar színekben versenyez, és közben a kínai válogatott edzője.
Támogassa az ujszo.com-ot

Az elmúlt időszakban arra kértük olvasóinkat, járuljanak hozzá az ujszo.com működéséhez annak érdekében, hogy a jelentős költségekkel járó hiteles, megbízható hírszolgáltatást hosszú távon biztosítani tudjuk.

Köszönjük a pozitív fogadtatást. Jó érzés tudni, milyen sokan tartják fontosnak a független, magyar nyelvű újságírás fennmaradását Dél-Szlovákiában, és milyen sokan szeretik az Új Szót.

A beérkezett támogatások lehetővé tették, hogy új munkatárssal bővítsük az ujszo.com professzionális csapatát, fejlesszük szolgáltatásainkat, növeljük az ügyeletben töltött órák számát. Nagyszerű eredmény ez olyan gazdasági környezetben, ahol a fejlesztések helyett a költségek visszafogása került sok helyen célkeresztbe.

Hálásak vagyunk eddigi támogatásaikért, és kérjük, továbbra is segítsék az ujszo.com fejlesztését. Számítunk Önökre. Önök is számíthatnak ránk.

Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra. Köszönjük.

Támogatom
Önnek ajánljuk
Szputnyik

Elszúrt Szputnyik V-vakcina

Döntetlenezett a DAC a Slovan elleni derbin

GALÉRIA: Döntetlenezett a DAC a Slovan elleni derbin

Ha az ember hazát cserél, szívet is cserél?

Ha az ember hazát cserél, szívet is cserél?

telefon k

Sokan mindenhez hozzáférést adnak

Mit hoz a holnap? – Apokalipszis-forgatókönyvek

Mit hoz a holnap? – Apokalipszis-forgatókönyvek

koronavírus Sinopharm

Kína fontolóra vette vakcináinak keverését az alacsony hatékonyságuk miatt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?
logo

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.