Vasárnap Pozsonyban lép fel Tom Odell

Tom Odell
Pozsony |

Vasárnap, november 4-én a Hant Arénában lép fel zenekarával Tom Odell. 

Alig 22 éves volt, amikor Lily Allen felfedezte őt. Az internacionális szupersztár énekesnő szerint Tom színpadi energiája David Bowie-ra emlékeztet. Ebben ugyan érzünk némi költői túlzást, az viszont tény, hogy a fiatalember rövid idő alatt komoly rajongótábort szerzett magának. A 2014-es Sziget Fesztiválon a szervezők alulbecsülték az érdeklődést, a tömeg nem fért be az A38 sátorba.

Megfigyeléseink alapján az első tíz sorban kizárólag lányok csápoltak, mégsem volt olyan érzésünk, hogy egy fiúzenekar szólókarrierbe kezdő tagját látjuk a zongora mögött. Odellt a brit szaksajtó is a helyén kezeli.

 Jake Bugg, Michael Kiwanuka, Laura Marling és George Ezra által képviselt új énekes-dalszerző generációhoz sorolja, de a Coldplay-rajongóknak is van miért kedvelniük őt. Sőt azok is elégedettek lehetnek vele, akik a blues-rock stílust, vagy Bruce Springsteent szeretik. 
Bemutatkozó EP-je, a Songs From Another Love 2012-ben jelent meg, és elnyerte az egyik legrangosabb brit zenei díjat, a BRITs Critics' Choice Awardot. Bemutatkozó albuma, a Long Way Down (2013) vezette a brit albumlistát, a második, Wrong Crowd című (2016) pedig a második helyig kúszott ugyanott. 
Pozsonyba friss, ropogós, október 26-án megjelent Jubilee Road című albumával érkezik. A kezdés időpontja 19 óra, előzenekar a hazai Tolstoys.   

 

 

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?