Új műsor az m1-en

<p>Szulák Andrea és Novodomszky Éva műsorvezetésével új délutáni magazin indul a Magyar Televízióban. A „6 órai tea” érdekes, változatos témákkal, premier előtti beszélgetésekkel színesíti a hétköznapok délutánjait az m1-en.</p>

Naponta jelentkező élő színes magazin házigazdája lesz a Magyar Televízió két népszerű műsorvezetője, Szulák Andrea és Novodomszky Éva. A 6 órai tea című délutáni szórakoztató összeállítást szeptember 21-étől minden hétköznap 17.50-kor sugározza az m1 közel egy órában. A két tévés egy „hatórai tea” mellett beszélget majd meghívott vendégeikkel, köztük színészekkel, énekesekkel, sportolókkal, bemutatják a legfontosabb zenei és színházi premiereket, de az egészségügy, mozgás, sport, divat sem marad ki a délutáni csevej témái közül.

A magazin két meghatározó arca heti váltásban vezeti a műsort. Szulák Andrea számára nem ismeretlen terep a beszélgetős műsor: „Érdekes, színes emberek, kollégák, barátok lesznek a vendégeim, akikkel szívesen beszélgetek a munkájukról, pályájukról, fellépéseikről, elért eredményeikről.” Az ismert híradós, Novodomszky Éva ezúttal a megszokottól eltérő szerepkörben látható: „A Híradó mellett jó néhány élő adást közvetítettem már, így nem áll tőlem távol ez a feladat. Mégis kihívás ez a magazin nekem, amely hangulatában, témájában merőben más, mint a napi munkám. Nagyon várom az új feladatot.” – tette hozzá Novodomszky Éva.

A magazin korhatár nélkül, mindenkinek szól. Péntekenként Istenes László jelentkezik autós és motoros hírekkel, beszámolva a várható újdonságokról.

Az első héten Szulák Andrea beszélget a 6 órai teában. Vendége lesz többek között Eszenyi Enikő, Alföldi Róbert, Rúzsa Magdolna, valamint Balázsovits Edit is. (mtv)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?