Tarantino elszúrta?

Quentin Tarantinón páni félelem lett úrrá, és lelkiismeretével vívódik.

Attól tart ugyanis, hogy esetleg végzetes hibát követett el azzal, hogy a Kill Bill bosszúálló menyasszonyának opusából két részt készített, és ily módon jelentősen csökkentette annak az esélyét, hogy a főszereplő Uma Thurman Oscar-díj jelölést kapjon.

A különc hollywoodi filmes Quentin Tarantino saját állítása és az imdb.com beszámolója szerint is csak akkor ollózta két epizódra a véres elégtételt, amikor szembesült a ténnyel, hogy a Kill Bill történet számára nem biztosít elég tág keretet az egy mozira elegendő vetítésidő. A rendező megijedt, de magyarázkodik: „Ha megpróbáltam volna egy két és fél-három órás filmet készíteni, akkor csupa olyan jelenettől kellett volna megfosztanom a filmet, melyek a súlyát, az erejét adják. ... Ha hatásos lehetett volna, Isten bizony rövidebbre vágom. Tudom, a döntéssel, hogy nem egy nagy, epikus művet kerekítettem a műből elvesztettük egy csomó díj lehetőségét. Biztosan tudom, hogy ha egy produkció lett volna, Uma megkapja a jelölést amely a legjobb színésznőnek jár. De még így is bízom benne, hogy jó esélyekkel pályázunk 2005-ben az Oscar-díjra.”

Ha Tarantino félelmei beigazolódnak, lehet, hogy nem lesz ajánlatos a megtorló szerepen edződött Uma Thurman szeme elé kerülnie... (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?