Segítség a fiataloknak

A Szlovák Rektori Konferencia és a Siemens szlovákiai leányvállalata immár harmadik alkalommal hirdette meg Werner von Siemens Excellence Award elnevezésű közös versenypályázatát.

A Szlovák Rektori Konferencia és a Siemens szlovákiai leányvállalata immár harmadik alkalommal hirdette meg Werner von Siemens Excellence Award elnevezésű közös versenypályázatát. A Werner von Siemens-díjakat a legjobb, műszaki tárgyú szakdolgozat és disszertációs munka írói, illetve projekt alkotói, valamint kutatócsoportok nyerhetik el. A tudományos kutatás kategóriájában egy nyertes pályázót hirdetnek, a jutalma 200 ezer korona, a szakdolgozatok kategóriájában egyenként 20 ezer korona értékű, a doktori disszertációk kategóriájában egyenként 30 ezer korona értékű jutalomban részesülhet három-három sikeres pályázó. A pályázati munkák beküldésének határideje augusztus 31. A Siemens és a Szlovák Rektori Konferencia által közösen meghirdetett pályázat keretében külföldi tanulmányokra feljogosító ösztöndíjat is elnyerhetnek a műszaki egyetemek hallgatói, akik ösztöndíjigényüket február 28-áig jelezhetik. A pályázaton részt vevő egyetemistákat az ösztöndíjkérelmük elbírálásáról legkésőbb április 30-áig értesítik. A pályázatok az alábbi címre küldhetők: Siemens s.r.o., Stromová 9, 837 96 Bratislava. Az érdeklődők bővebb felvilágosítást kaphatnak a 02 5968 2160-as vagy a 02 5968 5262-es telefonszámon, valamint a www.siemens.sk honlapon. (ervé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?