PROGRAM

Augusztus 21. (szombat)
9.00: játszóház – nem csak gyerekeknek: csuhézás, agyagozás, táncház; 9.30: tűzoltóverseny a polgármesteri kupáért Bős, Karcsa, Mad, Mosonszentmiklós, Tőkés és Nyékvárkony községek csapatai között; 14.00: II. Toldi-kupa – erős emberek versenye; 15.

Augusztus 21. (szombat)

9.00: játszóház – nem csak gyerekeknek: csuhézás, agyagozás, táncház; 9.30: tűzoltóverseny a polgármesteri kupáért Bős, Karcsa, Mad, Mosonszentmiklós, Tőkés és Nyékvárkony községek csapatai között; 14.00: II. Toldi-kupa – erős emberek versenye; 15.30: ifjú tehetségek – a nyékvárkonyi moderntánc-csoport fellépése, modern slágerek Tükör Csilla, Kardos Ildikó és Dovičovič Alexandra előadásában; 16.15: harcművészeti bemutató (aikido) – Kopecsni Gábor és Pintér Tibor; 16.30: néptánc – fellép a mátraderecskei Luca tánccsoport; 17.30 – polgármesteri köszöntő; 17.30: nótaest Olgyai Éva (Hodos), Méhes Judit (Nyékvárkony), Iványi Árpád (Vezekény), Magyar Nándor (Szalka) és Matus Ernő (Nyékvárkony) fellépésével; 18.30: magyar slágerek – Bacsó Mátyás, a „Gútai Líra 2000”győztesének koncertje; 19.15: részletek a Csókos asszony című operettből a komáromi Teátrum Polgári Társulás tagjai (Mák Ildikó, Lelkes Szimona, Boráros Imre, Olasz István és Dráfi Mátyás) előadásában; 20.00: a Nyékvárkonyi Népdalkör fellépése; 20.15: modern dallamok –Miklós Gábor énekel; 20.45: tombolahúzás; 21.00: sztárvendég – Emilio; 21.45: tűzijáték; 22.00: utcabál a Rondo együttessel (helyszín: futballpálya).

Augusztus 22. (vasárnap)

11.00: szentmise; 12.00: koszorúzás a II. világháborúban elesettek emlékművénél (templomkert); 17.00: Nyékvárkony–Bacsfa futballmérkőzés (helyszín: templom, templomkert és futballpálya). (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?