PROGRAM

Augusztus 21. (szombat)
9.00–12.00: játszóház a városi tájház udvarán; 13.00: városi halászlé- és gulyásfőzőverseny a zárdaiskola udvarán; 15.30– 17.00: népművészeti műsor a zárdaiskola udvarán.

Augusztus 21. (szombat)

9.00–12.00: játszóház a városi tájház udvarán; 13.00: városi halászlé- és gulyásfőzőverseny a zárdaiskola udvarán; 15.30– 17.00: népművészeti műsor a zárdaiskola udvarán. Fellépnek: Hajnal gyermek néptáncegyüttes (Nagymegyer), a nyugdíjas-klub népdalköre (Nagymegyer), a padányi népdalkör, az ekecs– apácaszakállasi népdalkör, a Megyer néptáncegyüttes, a Nagymegyeri Városi Művelődési Központ moderntánc-csoportja; 18.30–19.00: koszorúzási ünnepség a Szent István-szobornál; 19.00–19.30: emlékoszlop leleplezése a Szent István utcai emlékparkban a Csemadok megalakulásának 55. évfordulója alkalmából; 19.30–20.30: a vásárúti fúvószenekar hangversenye és tombolahúzás a zárdaiskola udvarán.

Augusztus 22. (vasárnap)

8.00: kirakodóvásár az Ifjúsági téren; 10.00: ökumenikus szabadtéri szentmise a zárdaiskola udvarán, amelyet Oroch jános segédpüspök celebrál. (ú, jom)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?