Megérkezett Londonba a Dallas-őrület

London |

<p>
<p>Cowboyok, széles karimájú kalapok és Jockey-maszkok kíséretében érkezett meg a brit fővárosba a legendás Dallas című amerikai televíziós sorozat folytatása.</p>
</p>

A Larry Hagman, Linda Gray és Patrick Duffy alkotta trió a texasi olajmágnás család idősebb nemzedékének képviseletében érkezett meg kedd este a Temze-partján rendezett beharangozó rendezvényre. A hamisítatlan texasi hangulatú partin az új sorozat fiatalabb szereplői - köztük Jesse Metcalfe, Josh Henderson, Jordana Brewster és Julie Gonzalo - is részt vettek.

Az Egyesült Államokban elért hatalmas sikert követően az új Dallas-sorozat első évadát szeptember 5-től tűzi műsorára a brit Channel 5 televíziós csatorna.

Duffy, aki ismét Bobby Ewing karakterét ölti magára, a rendezvényen elmondta, hogy annak idején a brit közönségnek köszönhetően vált igazi világsikerré a késő este sugárzott szappanopera. Hozzátette: reméli, hogy a folytatás is hasonló fogadtatásra talál a szigetországban.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?