Még lehet jelentkezni A Dal 2023 versenybe

dd

A hazai magyar dalszerzők és előadók remélhetőleg tudnak erről a lehetőségről, de a hezitálók kedvéért közöljük, hogy még egy hétig, január 13-ig lehet jelentkezni A Dal 2023-ba, a magyar közmédia dalválasztójába.

A Duna TV showműsora tavasszal újra jelentkezik, és bár a fődíj ma már nem az Eurovíziós Dalfesztiválra való kijutás (az MTVA pár éve indoklás nélkül kifarolt ebből a projektből), maga a tévés szereplés is sokat lendíthet az előadók karrierjén.

Nevezni bármilyen stílusú dallal lehet. A zsűri által kiválasztott 40 szerzemény élőben hangzik el a műsorban - az elődöntőkben akusztikus hangszerelésben, a döntőben szimfonikus feldolgozásban, a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében. A győztes dal előadója - Az Év Dala 2023 cím és a Petőfi Zenei Díj Év dala 2023 elismerés mellett - tízmillió forintot nyer zenei produkciója fejlesztésére. A döntőbe jutott további hét dal előadója szintén részesül zenei pályájára fordítható nyereményben.

Pályázni legfeljebb háromperces magyar nyelvű dallal lehet, amely 2022. augusztus 20. után került kereskedelmi forgalomba, médiafelületre (televízió, rádió, internet) vagy még nem hangzott el nyilvánosan. A pályázati feltételek megtalálhatók az adal.hu oldalon, amelyen keresztül január 13. péntek 22 óráig lehet jelentkezni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?