Elindult az online jegyvásár a Gombaszögi Nyári Táborba!

<p class="Normal"><span class="Normal__Char" style="color: rgb(34, 34, 34);">Kedvezm<span class="Normal__Char">é<span class="Normal__Char">nyes jegy<span class="Normal__Char">á<span class="Normal__Char">rak <span class="Normal__Char">é<span class="Normal__Char">s <span class="Normal__Char">ú<span class="Normal__Char">j akci<span class="Normal__Char">ó<span class="Normal__Char">k v<span class="Normal__Char">á<span class="Normal__Char">rj<span class="Normal__Char">á<span class="Normal__Char">k a Gombasz<span class="Normal__Char">ö<span class="Normal__Char">gi Ny<span class="Normal__Char">á<span class="Normal__Char">ri T<span class="Normal__Char">á<span class="Normal__Char">bor leend<span class="Normal__Char">ő<span class="Normal__Char"> lak<span class="Normal__Char">ó<span class="Normal__Char">it a kedden elindult internetes jegyel<span class="Normal__Char">ő<span class="Normal__Char">v<span class="Normal__Char">é<span class="Normal__Char">teli fel<span class="Normal__Char">ü<span class="Normal__Char">leten. <span class="Normal__Char">É<span class="Normal__Char">rdemes sietni, ha valaki min<span class="Normal__Char">é<span class="Normal__Char">l olcs<span class="Normal__Char">ó<span class="Normal__Char">bban szeretne b<span class="Normal__Char">é<span class="Normal__Char">rletet v<span class="Normal__Char">á</span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span></span><span class="Normal__Char" style="COLOR: #222222">ltani a 2015. július 14. és 20. közt rendezett szabadegyetemre és fesztiválra! A táborban színpadra áll majd többek közt a Ghymes, a Kiscsillag, a Jóvilágvan és a Csík zenekar, de idén is lesz Szlovákiai Magyar Dal Napja.</span></p>

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is kényelmesen, sorban állás nélkül, interneten lehet jegyet váltani, partibuszjegyet foglalni, és előre gondoskodni arról, hogy legyen mit enni és inni a táborban. Az első 50 online bérlet ára most csak 25 euró. A további hetijegyek ára pedig 2 eurójával növekszik minden századik eladott jegy után vagy havonta. Azok se keseredjenek el, akik az utolsó pillanatra hagyják a bérletváltást, hiszen a helyszínen, a krasznahorkaváraljai kemping bejáratánál is lehet majd hetijegyet vásárolni, amelyek ára 39 euró lesz.

Hogy a táborba jó társaságban és kényelmesen el lehessen jutni, Nyugat- illetve idén már Kelet-Szlovákiából is indulnak partibuszok Krasznahorkára, amelyekre szintén a jegyelővételi felületen lehet helyet foglalni. A nyugatról induló partibuszokra 26 euróért, míg a keleti járatra 14 euróért lehet jegyet váltani. A virtuális kosárba lehet még tenni sör- illetve ételjegyeket is, így nem kell a helyszínen bajlódni az apróval.

Akciók

A hagyományokhoz híven idén ismét két járás, ezúttal a Nagykürtösi és a Losonci járások lakói ingyenes hetibérletet kapnak. Ebben az évben a kedvezmények sora is bővült: Az a tavalyi, hetibérletet váltó táborozó, aki idén két új táborozót is hoz, szimbolikus egy euróért válthatja meg saját hetibérletét, és élvezheti a 2015-ös Gombaszögi Nyári Tábor minden egyes fantasztikusnak ígérkező percét.

Zene

A tábor zenei programja is már napvilágra került. Kedden a Kicsi Hang szlovákiai magyar verséneklő együttes és a komáromi ZsEB zenekar lép fel, szerdán a Kaukázus és az Aylen's Fall, csütörtökön a Brains és a tábor rezidens zenekara, a Jóvilágvan játszik majd. Pénteken pedig a füleki Musí Byť! és Lovasi András Kiscsillag nevű zenekara áll a tábor színpadára. Szombaton a Csík zenekar valamint a Kowalsky meg a vega nevű formáció lép fel. A vasárnap, a Gombaszögi Nyári Tábor +1. napja a tavalyihoz hasonlóan idén is a Szlovákiai Magyar Dal Napja lesz. Ez alkalomból a tehetséges szlovákiai magyar zenekarok lépnek majd a gombaszögi közönség elé. Este pedig a Rómeó Vérzik és a Ghymes zenekar játszik majd.

Az online vásárlással és fizetéssel kapcsolatos információ a tábor honlapján ide kattintva érhetőek el, ahol részletes leírás segíti a vásárlókat a sikeres jegyvásárlásban. A legfrissebb információk megtalálhatóak a tábor honlapján, Facebook-oldalán, valamint a twitteren.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?