Britney Spears két díjjal térhet haza

<p>Britney Spears két díjjal térhet haza Amerikába és a díjazottak között van a jövőre ismét Magyarországon koncertező Pink, továbbá a Tokio Hotel és Kanye West is. AZ MTV Europe Music Awards csütörtök esti gálájának legnagyobb sztárja Barack Obama megválasztott amerikai elnök és Paul McCartney volt, aki a legnagyobb zenei legendának járó díjat vehette át, elismerését már a show előtt bejelentették.</p>

Britney Spears folytatta diadalmas visszatérését a popzene csúcsára: Blackout című lemeze az év albuma, maga a sikert sikerre halmozó amerikai énekesnő pedig az év előadója díjat kapta.

Pink a legjobb dalért, a legjobb színpadi produkcióért a német Tokio Hotel, a legjobb rhythm and blues és hip hop előadó Kanye West lett, az év rockzenekarának és a legjobb klip készítőjenek járó díjat a 30 Seconds To Mars nevű amerikai együttes vehette át. A nyolcvanas évek sztárja, Rick Astley brit énekes, gitáros, billentyűs és dobos minden idők legjobb előadójának díját kapta a közönségtől.

Paul McCartney életműdíját Bono adta át és St. Paul McCartneyként szólította meg őt, hangsúlyozva, hogy Paul csak egy van. McCartney köszönetet mondott szüleinek és mindenkinek szerte Nagy-Britanniában, továbbá minden amerikainak, aki Obamára szavazott kedden. Az év felfedezettje Kate Perry, aki a gála háziasszonya volt, házigazdaként segítette őt Jared Leto, a 30 Seconds To Mars énekese is.

A Barack Obama képét ábrázoló pólóban feszítő Kate Perry volt a gála első fellépője, kijelentette: reméli , hogy Obama megválasztása után talán jobban fogják Amerikát szeretni. A díjkiosztón sok más előadó és fellépő is köszöntötte a megválasztott amerikai elnököt. Az este folyamán az életműdíjas McCartneyn kívül fellépett Beyoncé, Kanye West, Estelle, Pink, a Killers együttes. Ezúttal a tizenötödik alkalommal adták át a z MTV Europe Music Awardst, Liverpool Európa kulturális fővárosaként lehetett az esemény házigazdája. A díjkiosztót minden évben más városban rendezik. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?