Közélet

Simon nem veszi meg Hlina pártját, de együttműködik vele és a KDH-val

Pozsony | Simon Zsolt független képviselő nem vásárolja meg a nemrég a KDH elnökévé választott Alojz Hlina Občania nevű pártját, de hajlandó vele együttműködni.
TASR

2016. augusztus 22. 18:03

Simon azt állítja, hogy a párt vásárlásáról szóló hazugságokat előbb a Híd, majd az MKP terjesztette. „Ez csak arra szolgál, hogy elvonják a figyelmet a saját botrányaikról“ – mondta. Azt viszont megerősítette, hogy együttműködik Alojz Hlinával „Hlina kollégával együttműködtem az előző választási időszakban is, és többször dolgoztam együtt a KDH-val is. Most is kommunikálunk és nincs gondom az együttműködéssel.“ – nyilatkozta a TASR-nek Simon.

„Van egy egyezségünk, hogy ha azonosulni tud a mezőgazdaság terén tett javaslatainkkal, akkor segít nekünk, hogy az adott javaslat a parlament elé kerüljön.“ – írta le az együttműködést Hlina.

Hlina arról nem tud, hogy Simon pártot készülne alapítani: „Nem tudom, milyen lesz Simon Zsolt politikai jövője, de kár lenne, ha otthagyná a politikát“ – mondta. Szerinte Simon nem követ el „politikai harakirit“, és még hallani fogunk róla.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Percről percre: országszerte tüntetnek a Kuciak-gyilkosság évfordulóján

Kiska: Az Alkotmánybíróság az ország legfontosabb és legbefolyásosabb intézménye

A hasznos mikroorganizmusok szerepe egészségünk megőrzésében

Egy apa harca az igazságért

Galántán elmarad
 az U13-as teremtorna

Frissítve

A NAKA Alsóhatáron - gyilkosság gyanúja miatt őrizetben a polgármester

Legfrissebb galériák
Olvasta már?