Közélet

Költöztető kupont kínál Ficónak a Zľavomat

Pozsony | 2650 euró értékű, "Expressz költöztetés pozsonyi luxuslakásokból" című utalvány jelent meg ma a Zľavomat nevű, kuponokat és egyéb kedvezményeket kínáló portálon. 2650 euró havi bérletet fizet Robert Fico kormányfő azért a luxuslakásért, melyet Ladislav Bašternák adócsalással gyanúsított ingatlanvállalkozótól bérel, és amelyből - korábbi ígéretével ellentétben - még mindig nem költözött ki.
ÚJ SZÓ ONLINE

2017. március 25. 01:05

A Zľavomat a miniszeterelnök februárban tett ígéretére reagál a fricskával. Fico egy vitaműsorban azt találta mondani, hogy ha a rendőrség eljárást indít Bašternák ellen, rögtön kiköltözik a lakásból. A vállalkozó ellen a héten eljárás indult adóbefizetés elmulasztása miatt. Fico ezt követően azzal hessegette el az újságírókat, akik számonkérték korábbi ígéretét, hogy még nem talált megfelelő helyet, ahová költözhetne.
 
"Nem kell félnie, prémium (utalás a premiér -kormányfő szóra; szerk. megj.) költöztetést  is vállalunk. Ha ez az ön esete, ne habozzon, vegye fel a kapcsolatot az Expressz költöztetéssel. Specialitásuk éppen a luxuslakás-komplexumok! Semmi halogatás!" - mutat fricskát Ficónak a Zľavomat. 
 
A kupon ára tartalmazza a dobozkölcsönzést, a szállítási költségeket, a "széfek, kristálycsillárok és más, az életben nem túl szükséges luxusdolgok költöztetését, és természetesen a diszkréciót, de igény esetén a nyilvános show-műsort is." (denník N)
 
Önnek ajánljuk

Decembertől büntethetik a rollerezőket

Szúnyoginvázió: a szaktárcához fordultak segítségért a Komáromi járás települései

Rács mögött marad a horóci gyilkos

A szlovákiai családoknak megéri külföldön vásárolni

Nagypál Krisztinát választották Magyarország legszebbjének. FOTÓ!

Felfüggesztette a bíróság Ivan Lexa, a SIS volt főnöke ügyében indított eljárást

Legfrissebb galériák
Olvasta már?