Közélet

GALÉRIA: Ismét több ezer ember tüntetett Pozsonyban

Pozsony | Az emberek bebizonyították, hogy nem mindegy nekik, hogy nem félnek a fenyegetésektől, és hogy tisztességes országot akarnak – hangzott ma el a SZNF téren Pozsonyban, ahol a sorban nyolcadik tüntetés zajlott egy tisztességes Szlovákiáért.
TASR

2018. június 22. 19:54

SITA/TASR-felvételek

Az elégedetlen gyülekezők elégtelenre értékelték a jelenlegi kormányt a bizonyítványok kiosztása előtt.

A tüntetők a gazdákat támogató transzparenseket vittek magukkal.

A szervezők elmondták, hogy Pellegrini miniszterelnök szégyellheti magát, mivel nem talált időt arra, hogy találkozzon a Pozsonyban tiltakozó gazdákkal, míg Kiska és Danko megoldották ezt.

A tüntetőknek a meggyilkolt Ján Kuciak testvére, Mária levélben üzent, hogy ne adják fel.

A tüntetésen részt vettek a Pozsonyban tartózkodó gazdák is, akik három traktorral parkoltak le a SZNF téren. Ők is elégedetlenségüket fejezték ki, és megköszönték a pozsonyiaknak a fogadtatást.

A szervezők elmondták, hogy a Pellegrini-kormány három hónapja alatt nem történt lényeges változás a korábbi állaptohoz képest, a Kuciak-gyilkosság felderítése nem halad, és Saková valamint az új rendőrfőkapitány kinevezése azt mutatja, hogy nincs is komoly szándék arra, hogy visszanyerjék az emberek bizalmát a kormányzásban.

Galéria
gallery-image-1
gallery-image-2
gallery-image-3
gallery-image-4
+12

2018. június 22. 16:37

A gazdák aláírtak egy mezőgazdaságról szóló memorandumot a pártok képviselőivel
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Legfrissebb galériák
Olvasta már?