Közélet

Az MTVA székházában éjszakázott 13 ellenzéki képviselő

Az "MTVA-t elfoglaló" ellenzékiek azért vannak benn, hogy megbizonyosodjanak arról: adásba adják azt a felvételt, amelyen felolvassák öt követelésüket. Ez eddig nem történt meg.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 17. 07:21

Kép: Szél Bernadett/Facebook

A rabszolgatörvény azonnali visszavonását, kevesebb rendőri túlórát, független bíróságokat, Európai Ügyészséget és független közmédiát követelnek.

Szél Bernadették kora reggel összefutottak az épületben Kovács Kokó Istvánnal, aki azzal hárította el kérésüket, hogy ő csak egy sportriporter az M4-en. A fegyveres biztonsági őrök által elzárt studióból az ott lévő tévéseket sem engedik ki, nehogy a képviselők bejussanak.

Közben elindult az M1 élő műsorfolyama, a reggel hatos Híradó pár másodpercet foglalkozott a vasárnapi tüntetéssel, azt pedig meg sem említették, hogy ellenzéki képviselők lennének az épületben. (hvg, 444)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Nehézség a D1-es építésén

Vizsgálódik a rendőrség a nagykaposi polgármester feljelentései kapcsán

Csütörtök reggeltől egyhetes sztrájkot hirdettek a győri Audiban

Fico kitért a kínos kérdések elől

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Frissítve

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Legfrissebb galériák
Olvasta már?