Közélet

Andrej Danko: Nem igaz, hogy ittas voltam a rádióműsorban vagy bárhol máshol

Pozsony | Andrej Danko (SNS), a parlament elnöke tagadta, hogy alkohol hatása alatt állt, amikor az Expres rádiónak nyilatkozott vagy amikor dolgozott. A parlamenti sajtótájékoztatón mondta ezt, azokra a sajtóhírekre reagálva, hogy részeg volt, és ezt maga is elismerte. Felszólította a médiát, hogy igazítsa helyre a megtévesztő híreket.
TASR

2019. május 15. 11:42

- TASR-felvétel

Tagadom, hogy a rádióműsorban vagy bárhol máshol ittasan jelentem volna meg, vagy alkoholos befolyásoltság alatt végeztem volna a munkámat vagy vezettem volna autót – jelentette ki Danko. Azt mondta, a rádióműsorban úgy fogalmazott, hogy kissé bódult volt, nem pedig részeg, egyben kritizálta a sajtót, amiért bulvárhírt akart kerekíteni ebből.

Danko közölte, elképedt azon, ahogyan egyes sajtótermékek tálalták az ügyet. Azt mondta, hétfőn (május 13.) arról beszélt, hogy a ciprusi parlament elnökével találkozott, reggel óta talpon van, nemrég súlyos műtéten esett át, ezért Braňo Závodský műsorában azt mondta, bódult és úgy érzi, nyomás alatt van.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A lakosság 63 százaléka fizeti be minden számláját időben

Húsz év után újra Pozsonyban

GALÉRIA: Kikapott a DAC Rózsahegyen

Új választások kiírását javasolta az osztrák kancellár

A Magyar Fórum módosítaná az alkotmány preambulumát

Tragédia: halálra gázoltak egy kerékpárost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?