Flörtlélektan

A külső nem minden, mégis hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy flörtöléskor ez az, ami számít, hiszen ez az, amit látnak. Gondoljuk csak újra, mire képes egy pillantás…
A lélek tükre a szem. A másodperc töredéke elég ahhoz, hogy eláruljon bennünket, legféltettebb titkainkat.


A külső nem minden, mégis hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy flörtöléskor ez az, ami számít, hiszen ez az, amit látnak. Gondoljuk csak újra, mire képes egy pillantás…

A lélek tükre a szem. A másodperc töredéke elég ahhoz, hogy eláruljon bennünket, legféltettebb titkainkat. Éppen ezért használnunk kell, ha flörtölni akarunk. A „szembeszéd“ a kapcsolatteremtés elsődleges módja.

Ne feledjük azonban, hogy nem kell túlzásba vinni: jobb egy néhány másodpercig tartó pillantás, mert a túl hosszú fixírozástól elijedhet a másik! Persze az sem mindegy, hogyan nézünk. Tegyük fel, hogy egy étteremben vagy bulin. Mindketten körbenéznek, és egyszer csak összeakad a tekintetük. Ha a férfi felkeltette érdeklődését, adja tudtára a szemével. Néhány egyértelműen kétértelmű pillantás sokkal erotikusabb és célravezetőbb, mint néhány direkt szó. Ne feledje: a nő választ!

A férfiban viszont felébred a vadászösztön – tartják a pszichológusok. A kihívó félnek azonban nem szabad már az elején minden lőporát elpazarolnia. Az elején elég célozgatni. Az olyan mondatok, mint pl. „Az evés nagyon érzéki dolog“, vagy „Imádok éjjel meztelenül fürödni a tengerben“ éppen megfelelnek erre a célra.

Na és semmi sietség: mondjon le néhány randit, még akkor is, ha már legszívesebben a hálószobában lenne. (Ezek a kis elterelő hadműveletek minden kapcsolatban jól jönnek, hiszen jótékony feszültséget generálnak.)

Higgye el, a távolság és közelség váltakozásának fontos szerepe van abban, hogy a szikra ott maradjon a levegőben. Még ha csak egy nyári flörtről van is szó. *

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?