2023 legkedveltebb online játékai

2023 legkedveltebb online játékai

A videójátékok világa nagyot fejlődött az elmúlt évtizedekben. Az emberek egyre inkább olyan szórakoztató tevékenységeket keresnek, amelyek otthonról is elérhetőek. Ez nyilván a virtuális térben valósul meg, ami megnövelte az eszközök és játékok iránti keresletet. Viszont minden évben megvannak azok a játékok, amelyek világszerte a lista élén vannak, amit az emberek többsége kedvel.

Az online játékipar folyamatosan fejlődik, emberek millióit bűvöli el számtalan játékkal és játékstílussal. Hasonlóan az online játékokhoz, amelyek a szerencsejáték kedvelői között igencsak népszerűek. A népszerű játék mozgatórugója főleg az anyagi siker lehetőségének tudható be, a Top online nyerőgépek is erre fókuszálnak. Ezzel szemben a videójátékok célja leginkább a kikapcsolódás izgalmában rejlik. 2023 legnagyobb kedvenceit gyűjtöttük össze!

1. Minecraft

A legtöbbet játszott játék az egész világon 2023-ban is az élen jár, amely korlátlan kreativitást és felfedezést kínál szinte minden korosztály számára. Ebben a virtuális világban a játékosok megölhetnek egy sárkányt, építhetnek várat, vadászhatnak halakra vagy bányászhatnak a barlangokban. A Minecraft megcsiklandozza a játékosok azon képességét, hogy olyan helyzetekben alkossanak és gondolkodjanak, amilyeneket más játékok nem kínálnak fel.

Több platformon is elérhető, beleértve a PC-t, Mac-et, iOS-t, Androidot, Xboxot, PlayStationt és Nintendo Switchet. Korlátlan kreativitást és felfedezést kínál szinte minden korosztály számára. A játékosok szabadon fejlődhetnek és játszhatnak bármilyen módon, mert a játéknak nincsenek kitűzött céljai vagy nyílt végű játékmenete.

2. Fortnite

A közismert játékban meg kell küzdened, hogy az utolsó túlélő maradj egy meglepetésekkel teli szigeten. Az a dolgod, hogy építs menedéket, gyűjts fegyvereket, és semmisítsd meg az ellenfeleket. A 2017-ben elindított Fortnite rekordokat döntött a játékiparban, és gyorsan globális jelenséggé vált.

A játék egyedi aspektusa az építőrendszer, amely lehetővé teszi, hogy építményeket állíts fel, hogy megvédd magad és taktikai előnyöket szerezz a csaták során. Az idő múlásával a Fortnite számos együttműködést vezetett be olyan híres franchise-okkal, mint a Marvel, a Star Wars és a Stranger Things, tovább növelve a játék vonzerejét.

3. FIFA 23

A FIFA 23 nem hiába népszerű a focirajongók körében, hiszen felkínálja a játékosoknak, hogy átvegyék az irányítást kedvenc csapatuk felett, és versenyezzenek más csapatokkal a világ minden tájáról. Továbbfejlesztett grafikájával és fejlett játékmechanikájával a FIFA 23 valósághű és magával ragadó futballélményt kínál.

Az első kiadás 1993-as megjelenése óta a FIFA sorozat a legnépszerűbb futballjáték lett, világszerte több mint 325 millió darabot adtak el. Az előző kiadáshoz képest a FIFA 23 a karrier módot is javította, lehetővé téve álmaid csapatának fejlesztését és irányítását, miközben részt veszel a legjobb versenyeken.

4. Apex Legends

A battle royale műfaj titánja, az Apex Legends továbbra is nagy számban vonzza az online játékosokat. Változatos karakterképességeivel és gyakori szezonális tartalmaival egy olyan csapatalapú játék, amelyben komoly stratégiák vannak. A rajongók élvezhetik ezt az adrenalint PC-n, Xboxon, PlayStationen, de még a legújabb felhőalapú játékszolgáltatásokon is.

5. Valorant

A Riot Games taktikai lövöldözős játéka versenyképes játékmenetének és stratégiai mélységének köszönhetően már szenzációvá vált a PC játékosok körében. A lövöldözős játék során 5 fős csapatok néznek szembe egymással a csatatéren. Egyedülálló stílusa elősegíti a feszültséggel teli játékmenetet, izgalmas élményeket teremtve a barátokkal és az online közösségekkel.

Te mivel folytatnád a legjobb online játékainak listáját 2023-ban?

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa a Vasárnap.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?