Színészkedés miatt Neymart kritizálja a mexikói kapitány

Neymar
Szamara |

A világbajnoki nyolcaddöntős kiesést követően élesen kritizálta a győztes ellenfél, Brazília sztárját, Neymart Juan Carlos Osorio, a mexikói szövetségi kapitány.

Szerinte csapata hosszú időn keresztül jól játszott. 

De sajnos volt valaki, aki miatt sok időt vesztettünk. Ez a futball szégyene

 – mondta a kolumbiai tréner a lefújás után, Neymar nevét nem ejtette ki.

„Ezáltal elvesztettük a ritmusunkat. Ez rossz példa az egész világnak és a tévék előtt ülő gyerekeknek. Nem szabadna, hogy ilyen sok legyen a színészkedés. Volt olyan időszak, amikor négy percre is megszakadt a játék, ez nem történhet meg” – fogalmazott a szakember. 

A 26 éves Neymar góllal és gólpasszal járult hozzá csapata 2-0-s sikeréhez és továbbjutásához, de többször is hosszú ideig ápoltatta magát – kívülről úgy tűnt, indokolatlanul.
 

Érdekes

Brazília vb-gólrekorder lett

Neymar Mexikó ellen szerzett találatával a brazil labdarúgó-válogatott lett a világbajnokságok történetének legeredményesebb csapata. A dél-amerikaiak sztárjának gólja volt a selecao 227. találata a vb-ken, ezzel megelőzte a rangsor élén Németországot. Mivel a találkozón Roberto Firmino is eredményes volt, a brazil csapat jelenleg 228 vb-gólnál jár.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?