Gavrics a DAC harmadik nyári szerzeménye

Gavrics

A DAC labdarúgócsapata végleg megvásárolta Zseljko Gavricsot a Ferencvárostól.

A dunaszerdahelyi klub hivatalos oldalán közölte, hogy a 22 éves szerb játékos 2026 júniusáig szóló szerződést írt alá a sárga-kékeknél.

Gavrics az elmúlt idényt már Dunaszerdahelyen töltötte a Ferencváros kölcsönjátékosaként. Tizenöt bajnokin két gólt szerzett, tavasszal egyre jobb formába lendült, de a szezon végét sérülés miatt kihagyta.

„Gyors és egy egyértelmű döntést hoztam, kiválóan érzem magam Dunaszerdahelyen, a csapattal pedig komoly célokat érhetünk el. Boldog és szerencsés vagyok, amiért a pályafutásom ebben a klubban folytatódik, ahol kiváló csapattársak és edzők vesznek körül. Meggyőződésem, hogy az elkövetkező idényekben komoly sikereket érünk majd el”– nyilatkozta a klubhonlapnak.

A felek az átigazolási díjat nem hozták nyilvánosságra. A transfermarkt.com oldal szerint Gavrics piaci ára 1,2 millió euró, amivel ő a legértékesebb játékos a sárga-kékek keretében.

A DAC korábban Filip Kaša és Aleš Čermák (mindketten Plzeň) leigazolását jelentette be.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?