Vereséggel rajtoltak a komáromiak

<p>Története első nemzetközi kupamérkőzésén 90:68-as vereséget szenvedett az MBK Rieker Com-Therm kosárlabdacsapata az Európa-kupa N csoportjának nyitómeccsén a fehérorosz Cmoki Minszktől.</p>

Bernard Thompson büntetőből szerezte meg a komáromiak első “európai” pontját, de az 1:0-s állás volt az utolsó, amikor a szlovák bajnokcsapat vezetett. A fehéroroszok elsősorban jelentős magassági fölényüket kihasználva rengeteg kosarat szereztek támadólepattanókból, míg a komáromiak az átlagosnál gyengébb dobószázalékkal tüzeltek.  A második negyed hajrájában 40:27-re megugró Cmoki Minszk játékosai előnyük tudatában megnyugodtak, és távolról is elkezdték termelni a pontokat. A csapatot székesfehérvári átmeneti otthonába is elkísérő komáromi drukkerek azonban egy pillanatra sem lankadtak, így Kratochvílék sem csüggedhettek. Derekasan küzdöttek, a most is csupaszív Marek Kozlík és Roman Vido vezérletével – lehetőséget adva a keret valamennyi játékosának –  végül elfogadható különbségű, 90:68-as vereséget szenvedtek a nagyságrendekkel tehetősebb minszki klubtól. (ot, ú, SITA, TASR) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?