Vendégdobogó Királyhelmecen

pingpong

Garanyi (Hraň) asztaliteniszezők végeztek az első két helyen a Buzánszky Jenő Sportarénában első alkalommal megrendezett szezonzáró asztalitenisztornán.

A tőketerebesi járási bajnokság 5. ligás csapatai 2-2 versenyzővel képviseltették magukat a versenyen. A 14 játékos két 7 fős csoportba került, amelyekből az első 2-2 helyezett játszhatott a győztesnek járó serlegért, illetve az érmekért. A döntőbe Peter Bobik Peter és Jakub Juroš került, s nagy csatában, kiegyenlített mérkőzésen végül Bobik diadalmaskodott 3:2-re. A bronzéremért Rastislav Švec újfent egy remek mérkőzésen tudott felülkerekedni a bodrogszerdahelyi színekben játszó Lázár János ellen, aki egykoron a zétényi csapatot erősítette. Egyébként Švec egyéniben – és a tornán szintén induló vécsei (Vojčice) Tomáš Leškóval párosban is – korosztályos szlovák bajnok volt (U11) az idei kiírásban.

A pingpongot szerető gyerekek (10-en) és felnőttek (10-en) is szerencsét próbálhattak a versenyen. Közülük többen is annak reményében álltak a zöld asztal mögé, hogy egyszer talán majd meghívást kapnak a nagyok közé s regisztrált játékosok lehetnek. Erre a helyezések alapján a gyerekeknél (16 éves korig) az első helyezett Zdibák Kristófnak, a második Balogh Márknak és a harmadik Veres Zsófiának van a legnagyobb esélye. A felnőttek kategóriájában az első három helyezett Csomós Márton, Hornyák Márton, Stanislav Turinský lett.

Sipos Roland, az asztalitenisz-szakosztály vezetőjének szavai szerint a többieknek sem kell csüggedniük, mert mindenkinek van esélye, ha kitartanak. Ez a dobogós helyezettekre is vonatkozik, bár most ők egy kis előnyt élvezhetnek, a nyár folyamán fel is veszik a kapcsolatot az érintettekkel.

A díjakat Bodnár Lászlótól, az 5. liga vezetőjétől, Sipos Rolandtól, Szabó Ferdinándtól, az asztalitenisz-szakosztály helyettes vezetőjétől és a versenyt jelenlétével megtisztelő Pataky Károly polgármestertől vehették át a pingpongozók.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?