Végh Attila győztes ringcsatája

veghattila

Hajtotta a közönség, ő is mindent beleadott, és győzelemmel hagyta el a ringet Végh Attila, aki MMA-harcos világbajnokként egyre több területen bukkan fel, ezúttal bokszolt.

Mégpedig nem akárki ellen, az amerikai, szintén MMA-világbajnok Emanuel Newton ellen húzott bokszkesztyűt, hogy a pozsonyi Fight Night Challenge 2 gálán próbára tegye ökölvívói felkészültségét. A négymenetes adok-kapok ütésváltásokat is hozó, időnként az amerikai kiütéséhez közeli mérkőzésen a bősi származású Végh Attila pontozásos győzelmét látták a bírók.

„Tudtam, mire számíthatok, hiszen korábban már kétszer találkoztunk, igaz, a ketrecben. Ő volt az, aki elvette tőlem a Bellator-világbajnoki címet, de egyszer le is győztem. Tehát tudtam, milyen képességű harcossal van dolgom – pergeti vissza a 4x3 percet Végh Attila. – Engem is meglepett, milyen kemény volt, mennyit kibírt az amerikai, s nem szédült meg a nagy ütésektől. Én nem vagyok elégedett a teljesítményemmel, csak a győzelem esik jól. Kevés időm volt a felkészülésre, párommal majdnem a döntőbe jutottam az egyik kereskedelmi tévé táncversenyében. Másodszor bokszol- tam a ringben, és nem zárom ki, hogy harmadszor is kipróbálom. De fél éven belül biztosan nem. Családomra, magamra akarom szánni ezt az időt, amibe lehet, még egy újabb reklámklip is belefér.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?