Női kosárlabda Eb – Spanyolország másodszor aranyérmes

Orchies |

<p>A spanyol válogatott története során 1993 után másodszor nyerte meg a női kosárlabda Európa-bajnokságot, ugyanis a vasárnapi fináléban 70-69-re legyőzte a házigazda francia együttest.</p>

A fináléban hét másodperccel a végső dudaszó előtt hárompontos hátrányban támadhatott az egyenlítésért a két éve bronzérmes Franciaország, de a hárompontos kísérlet kimaradt, a lepattanó után a dudaszó pillanatában sikeresen elengedett kétpontos dobás pedig kevés volt a hosszabbítás kiharcolásához. A következő, 2015-ös Európa-bajnokságot Magyarország és Románia közösen rendezi.     Eredmény:    döntő:Spanyolország-Franciaország 70-69 (21–12, 15–23, 17–20, 17-14)     Korábban:    a 3. helyért:Törökország-Szerbia 92-71 (21-24, 22-20, 23-12, 26-15) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?