Magyar Nagydíj - ötödével kevesebb néző, mint tavaly

Budapest |

<p>A tavalyihoz képest kevesebben látogattak ki az elmúlt hétvégén a Magyar Nagydíjra, de - Palik László, a Hungaroring Zrt. elnöke szerint - a nézőszám csökkenése nem volt olyan drasztikus, mint más Forma-1-es versenyek esetében.</p>

A 2008-asnál közel ötödével kevesebb helyszíni néző volt - tudta meg az ecoline.hu portál, amely Palikot idézve hétfőn azt írta, hogy az elmúlt év rekordszámú látogatójánál ezúttal 18 százalékkal kevesebb szurkoló érkezett a három nap alatt.
    Az oldal emlékeztet arra, hogy tavaly a versenyhétvége három napja alatt összesen közel negyedmillióan voltak kint a mogyoródi pályán, míg ezúttal ez a szám kissé elmaradt a 200 ezertől, amely azonban még mindig a negyedik legtöbb a Magyar Nagydíj 23 éves történetében.
    Palik azt mondta: az év eddigi versenyeinek mindegyikén nagyobb visszaesést tapasztaltak a nézőszámban, mint Magyarországon.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?