„Katinka áttörte a falat, Kozmának nem sült ki az idegrendszere”

<p>&bdquo;Nagyon jó, hogy megvan az első aranyérem, Katinka áttörte a falat&rdquo; &ndash; nyilatkozta Sós Csaba, a magyar úszók szövetségi kapitánya a budapesti vizes-vb második versenynapja után.</p>

Hétfőn este a Duna Arénában Hosszú Katinka 200 vegyesen végig vezetve győzött, a magyar szurkolók hangulatát pedig már megalapozta a 4x100-as férfi gyorsváltó előző napi szenzációs bronzérme.

„A váltó abszolút meglepetés volt – vallotta be Sós Csaba. – Minden verseny előtt vannak elvárások, az egyik a reális, a másik az álom. De ez a bronz még az álomban sem merült fel! Főleg úgy, hogy egy csikóval úsztunk, a 17 éves Németh Nándival.” Sós hozzátette, Kozma Dominik, aki 10 kilót adott le a budapesti vb előtt, hiába néz ki vagabundnak és bohémnak, halálosan komolyan veszi az úszást. Ezt az is mutatta, hogy hétfőn este a 200 férfi gyors középdöntőjében ismét országos csúcsot ért el. „Dominik csúcsformában van, ilyen nem sokszor adódik az életben. Csodálatos, részegítő érzés. Az is figyelemreméltó, hogy nem sült ki az idegrendszere, pedig egy bronzérem után ez is előfordulhatott volna” – mondta elismerően a kapitány. (bt)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?