Vizes vb – Döntőben a női vízilabda-válogatott

magyarvalog

A magyar női vízilabda-válogatott bejutott a dohai világbajnokság döntőjébe: Mihók Attila és Cseh Sándor együttese szerdán a négy között ötméteresekkel 13-11-re nyert a görög csapat ellen.

Ahogyan a címvédő és Európa-bajnok hollandok elleni negyeddöntőben, a büntetőpárbajban ezúttal sem rontottak a magyarok, Magyari Aldával szemben pedig kétszer is hibáztak a görögök.

A magyar válogatott legutóbb 2022-ben a Margitszigeten játszhatott az aranyéremért, akkor kikapott az olimpiai bajnok amerikai csapattól, amellyel pénteken is találkozik majd a katari viadalon.

Eredmény:

Magyarország – Görögország 13-11 (3-3, 3-3, 1-1, 2-2, 4-2) – ötméteresekkel
gólszerzők: Parkes 3, Leimeter, Szilágyi 2-2, Vályi, Garda 1-1, illetve Ninu 4, E. Plevirtu, Jannopulu, Kidrioti, Elefteriadu, Miriokefalitaki 1-1

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?