Élő közvetítések a Metropolitanből

dd
New York |

Tizenkét élő közvetítésből álló sorozatot indít a New York-i Metropolitan Opera (MET) festői európai és amerikai helyszínekről olyan világsztárok szereplésével, mint Anna Netrebko, Diana Damrau vagy Jonas Kaufmann.

 A kamerák nemcsak a művészi előadást, hanem a helyszínek építészeti szépségeit is megmutatják – írta honlapján a MET. A sorozat Kaufmann német tenor előadásával indul július 18-án a bajorországi Polling kolostorából. Október 10-én a bécsi Liechtenstein-palotából Anna Netrebko orosz–osztrák operadívát hallgathatják a közvetítés nézői. Két héttel később Diana Damrau német szoprán és a máltai Joseph Calleja koncertezik Máltán. A december 19-ig tartó sorozat nézői többek között egy norvég kastélyból, egy walesi templomból és egy tenger fölé nyúló teraszról is láthatnak koncertet. A helyszíneken nem lesz közönség.

Az előadásokra mától lehet jegyet venni a honlapon, a műsorokat az élő közvetítések után 12 napon át lehet majd elérni. A Metropolitan Opera a világjárvány miatt március közepén bezárt és december 31-ig már nem is nyit ki. A becslések szerint emiatt dollármilliókat veszít az intézmény. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?