Billie Eilish új albumot izzít

dd
Los Angeles |

Billie Eilish már tavaly jelezte, hogy rengeteg új dala van, és csak idő kérdése, mikor tudja rögzíteni következő albumának anyagát.   

A húsz év alatti popsztárok leghíresebbike 2019 márciusában jelentette meg első albumát When We All Fall Asleep, Where Do We Go címmel. A lemez minden lehetséges díjat besöpört,  A fiatal amerikai dalszerző-énekesnő azóta sem tétlenkedik, öt kislemezt jelentetett meg, bátyjával együtt ő írta az új James Bond-film fő slágerét is (No Time To Die). Az új album szintén Finneas közreműködésével készült, és Happier Than Ever címmel jön ki július 30-án. Billie Eilish februárban azt mondta Stephen Colbert tévéműsorában, hogy ha turnézás helyett nem kényszerül karanténba, a lemez valószínűleg nem készül el. „Ez persze nem jelenti azt, hogy a dalok a járványról szólnak, az azonban rajta van a lemezen, hogy ha megváltozik a minket körülvevő világ, mi is megváltozunk” – mondta Billie Eilish.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?