Ákos-remixek 40 percben

<p>Veled utazom címmel hétfőn jelent meg Ákos első 2013-as kiadványa. Az EP-nek is beillő kislemezen természetesen a címadó dal a főszereplő, amely nyolc változatban is hallható a csaknem 40 perces korongon.&nbsp;</p>

 

A 2084 című nagylemezről származó eredeti változat mellett van big beat- és mainroom-újraértelmezés, élő vonószenekari átirat és besorolhatatlan stílusú remix is, illetve helyet kapott az anyagon a szerzemény élő felvétele is. A dalt olyan nevek gondolták újra, mint Moldvai Márk, Lepés Gábor és Szakos Krisztián, valamint a vonósokat vezénylő Pejtsik Péter, de Ákos maga is jegyez egy remixet. A kiadvány a digitális zeneáruházak forgalmazásában kapható, emellett limitált példányszámban digipack csomagolású CD-n is megjelenik, de ezt kizárólag Ákos webáruházában, illetve a Turné 2084 állomásain lehet majd beszerezni. Egyébként idén március 23-án volt húsz éve, hogy megjelent Ákos első szólólemeze, a Karcolatok, amely annak idején 100 ezernél több példányban fogyott el, vagyis aranylemez lett, bár magát az aranylemezt már az átadás napján ellopták, Ákos autójával együtt. A jubileum kapcsán az előadó akusztikus koncertre készül, ahol az album dalait ülteti át csendesebb hangszerelésre. A budapesti Művészetek Palotájában tartandó két őszi fellépésre már most elfogyott az összes jegy, de várható még egy debreceni koncert is, aminek dátumát később jelentik be. (lg) 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?