Titanilla Tallinnból tudósít: tartanak-e Hoffmannék a csárdástól? (részletek a pénteki Új Szóban)

Bőd Titanilla |

<p>Az originál táncok alatt a tallinni műkorcsolya és jégtánc Európa-bajnokságon láthattunk hawaii, indián és ausztrál bennszülött táncot is, ám a Hoffmann Nóra, Maxim Zavozin jégtánckettős számára az első pillanattól fogva nyilvánvaló volt, számukra a nemzetközi szövetség által megszabott „népzene” csakis csárdás lehet.</p>
<!-- AddThis Button BEGIN -->
<p><a href="http://www.addthis.com/bookmark.php?v=250&amp;pub=xa-4af18e613d12bca3">… src="http://s7.addthis.com/static/btn/v2/lg-share-en.gif&quot; alt="Bookmark and Share" width="125" height="16" /></a>
<script src="http://s7.addthis.com/js/250/addthis_widget.js#pub=xa-4af18e613d12bca3&…; type="text/javascript"></script>
</p>
<!-- AddThis Button END -->

„Nem az volt a kérdés, hogy egzotikus vagy magyar zenét válasszunk-e, hanem az, hogy felépülök-e idejében a szezon kezdetére. Végül csak egy hetünk maradt az originál összeállítására, mert szeptemberben már várt ránk az olimpiai kvalifikáció. Felkértük Regőczy Krisztinát is, hogy segítsen nekünk, hiszen nála jobban senki sem tudja, hogyan is kell kinéznie a csárdásnak a jégen” – mondta Hoffmann Nóra a tallinni originál után, amelyre a magyar kettős 50,02 pontot kapott, s így összesítésben 81,55 ponttal továbbra is a 11. helyen áll.
További részletek az Új Szó pénteki nyomtatott kiadásában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?