Telt ház előtt bunyóztak Komáromban és Galántán

Komárom/Galánta |

<p>Két ökölvívógálát is rendeztek a hétvégén. Mindkét helyszínen telt ház előtt bunyóztak: Komáromban háromszázan, Galántán pedig ötszázan szurkoltakaring előtt.</p>

A Duna-parti városban hat amatőr összecsapás vezette be a kétórás műsort. Három hazai öklöző (Bölcskei Csaba, Furucz Mihály, Lakatos Márió) is győztesen távozott a szorítóból, ugyancsak nyert az érsekújvári Dojčan Patrik, valamint két budapesti bunyós (Szeman Norbert, Rafael László). A program második felében öt profi meccset láthatott a közönség, köztük egy női találkozót is (Jachman Petra pontozással verte az ugyancsak komáromi Varga Ildikót). Nagy várakozás előzte meg a hazai ringben szereplő Sárközi János és a turócszentmártoni Vlado Stano mérkőzését. A remek formában lévő komáromi bokszoló az 5. menetben technikai KO-val győzött. „Örülünk, hogy sikeres volt a gálánk, két hónap múlva lesz a második felvonás” – nyilatkozta Győrfi Roderik,aSpartakklubelnöke.
A galántai bokszgála három előmeccsből, kilenc amatőr és két profi összecsapásból állt. Nagy tapsot kapott két újonc, a mindössze nyolcéves Paulus Román és Bartos Tímea. Figyelemre méltó teljesítményt nyújtott az ifik között szereplő Lancz Lukács és Kovács Patrik, az utóbbi osztrák ellenfelet győzött le, a felnőtteknél pedig Dominik Milko (mind KO Galanta) remekelt. A profiknál Kovács Tamás már az első menetben kiütötte a zólyomi František Pastort. (zsi)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?