Serie A – Istenkáromlás miatt eltiltották a Fiorentina játékosát és edzőjét

Martin Caceres

Istenkáromlás miatt eltiltották a Fiorentina labdarúgócsapatát erősítő Martin Cacerest, valamint Giuseppe Iachini vezetőedzőt.

A 98-szoros uruguayi válogatott hátvéd, valamint a vezetőedző is piros lapot kapott hétfőn a Brescia elleni bajnoki mérkőzésen (1–1), és a fegyelmi bizottság keddi ülésén azt is figyelembe vették, hogy istenkáromlás miatt büntette őket a játékvezető. Éppen ezért Iachinit egy, Cacerest pedig két mérkőzésre tiltották el – áll a liga honlapján.

Olaszországban az istenkáromlás a káromkodások legsúlyosabb fajtája, és mivel a zárt kapus mérkőzéseken mindent jobban lehet hallani, a megszokottnál több büntetés várható a Serie A-ban nem megfelelő szóhasználat miatt.

A firenzei játékosok közül Federico Chiesa sem játszhat szombaton a Lazio ellen, mert hétfőn megkapta ötödik sárga lapját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?